Museum vandaag: 09:00 - 17:00

nl
Steun ons Nieuwsbrief
Event

Middag van de Meridiaan

13.02.2022

De tijd vliegt. Onze gasttentoonstelling is al halfweg. Deze expo is altijd gratis te bezoeken, maar we voorzien graag nog eens een bezoekmoment voor jullie met alles erop en eraan. Kom daarom op zondag 13 februari naar de Middag van de Meridiaan, een namiddagactiviteit gevuld met voordrachten, gedichten en muziek.

PROGRAMMA

Aanvang 14u30

Jan Mulder, de Meridiaan van het Hart
Beeldend kunstenaar, schilder Jan Mulder, samensteller van de gasttentoonstelling De meridiaan van het hart, vertelt over zijn beeldreis door gedichten van Paul Celan.

Akim A.J. Willems met voordracht Celan-gedichtencyclus
Dichter, schrijver, beeldend kunstenaar Akim A.J. Willems vertelt en draagt voor uit zijn gedichtencyclus die op poëzie van Paul Celan is geïnspireerd. I.s.m. Poëziecentrum, Gent.

Heleen Schuttevaêr brengt ‘The Journey’
Pianiste/zangeres Heleen Schuttevaêr brengt muziek uit alle windstreken, van jazz tot blues, van tango tot Franse wals. Bekende stukken en eigen werk.

De ideale zondagactiviteit dus. Inkom is zelfs gratis, maar registratie is wel nodig. Dit doe je door een mail te sturen naar reservaties@kazernedossin.eu. Kijk voor jouw komst ook zeker de website na om de meest recente covid-richtlijnen te lezen. We houden onze pagina met maatregelen steeds up-to-date om een vlot bezoek te realiseren.

  • Zondag 13.02.2022, 14:30
  • Nederlands
  • Kazerne Dossin, Panoramazaal en Auditorium
  • 2u
  • Gratis, na inschrijving via reservatie@kazernedossin.eu
  • I.s.m. Poëziecentrum.